top of page

CTO Zafer GÜREL - “Progressive Web Uygulamaları Geliştirme” Sunumunun Ardından

Güncelleme tarihi: 20 Haz 2023


Yazar: CTO - Zafer GÜREL


Sakarya Coders buluşmalarının 11.’sinde (ilk tanışma toplantısını 0 olarak kabul ediyoruz) “Progressive Web Uygulamaları” başlıklı bir sunum ile Frontend.Istanbul grubunun kurucusu ve aynı zamanda bir front-end geliştirici olan Oğuz Kılıç aramızdaydı.

Kendisiyle yaptığım konuşmalarda belirttiği gibi toplulukların birbirlerine yardımcı olması, destek olması çok önemli. Bilgi paylaştıkça çoğalır ve bunu yaptıkça da herkes bundan faydalanır. Oğuz Kılıç, Türkiye’de daha iyi yazılımcıların, daha iyi bilişim teknolojileri profesyonellerinin ortaya çıkması için çabalayan, bunun için emek veren birisi. Bunu da yaptığı güzel sunum ve paylaşımlarla bize kanıtladı. Kendisine buradan tekrar teşekkür ediyorum.

Biraz da sunumdan bahsedelim. Bir saat kadar süren sunum sonrasında 20 dakika kadar da soru-cevaplarla geçti. Gelenler için kazanç, gelemeyenler için de bir kayıp olarak niteleyebilirim bu sunumu. Ama güzel bir haberimiz var, o da Oğuz Kılıç’ın yaptığı sunumu paylaşmış olması. Aşağıdaki linke tıklayarak hem sunum dosyasına hem de sunumda bahsi geçen faydalı linklere ulaşabilirsiniz:

Bir sonraki etkinlikte buluşmak üzere…


Makale:



14 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page